Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (3.05 secunde)
Proprietarul Peugeotului a precizat pentru GdS ca imediat dupa accident soferul autoturismului Subaru a coborat de la volan si le-a spus agentilor de paza ca este avocat si pleaca, ceea ce a si facut.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Totodata, daca soferul aflat in stare de ebrietate a produs un accident din care au rezultat pagube materiale, fara ca fapta sa constituie infractiune, va primi o amenda incadrata la clasa a VI-a de sanctiuni (51-120 puncte-amendă) si i se va lua permisul pentru un an.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Ultimele date pe care le avem ne arata ca luna ianuarie din acest an a avut venituri peste cele previzionate cu aproximativ 640 de milioane de lei, avem deja un excedent bugetar de 0,5%, adica 3,5 miliarde, avem o crestere in ceea ce priveste cheltuielile cu investitiile, vorbesc ianuarie 2015 raportat la ianuarie 2014, crestere cu 11%, crestere cu 23% a investitiilor pentru fondurile europene, o scadere, asa cum v-am spus, de 15% a cheltuielilor cu bunurile si serviciile, ceea ce nu ne deranjeaza deloc, ba chiar ne bucura.
Protestele din ianurie au dus la scaderea importanta a PDL in sondajele pre-electorale Un sondaj national realizat de CSCI in perioada 20-23 ianuarie arata ca USL ar castiga alegerile parlamentare cu 59%, iar Crin Antonescu alegerile prezidentiale cu 58%.
Cistigul salarial mediu brut in luna februarie a fost de 8.748.696 lei, mai mic cu 8% fata de luna ianuarie, iar cel mediu net a fost de 6.740.914 lei, mai mic cu 6,8% raportat la aceeasi luna, informeaza Institutul National de Statistica, intr-un comunicat remis, ieri.
Potrivit Institutului National de Statistica, rata inflatiei in luna ianuarie a fost de 1,03%. Economistii sustin ca inflatia din ianuarie a fost crescuta de scumpirea gazelor naturale si a energiei electrice.
Magazinul va fi deschis chiar si pe 1 ianuarie (14.00 - 23.00), deci, aceia care doresc sa faca unele cumparaturi in prima zi a anului viitor o vor putea face linistiti.
In timp ce angajatii Combinatului vor beneficia, pana la Pasti, de marirea salariala acordata retroactiv incepand cu 1 ianuarie, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca vor declansa greva generala pana la Pasti.
Restantele romanilor la credite au ajuns la 3,53 miliarde lei (822,7 milioane euro) la finalul lui ianuarie, in crestere cu 23% fata de luna precedenta, ponderea datoriilor neplatite in volumul total al imprumuturilor acordate urcand la 1,7%, arata datele publicate marti de Banca Nationala Romana.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani.
Dan Popa ) La 1 ianuarie 2016 populatia rezidenta a tarii era de 19,76 milioane persoane, in scadere cu 110.700 de romani fata fata de 1 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Institutului Nationalde Statistica.
google-analytics.com